Var med och Stötta Mig i Min Satsning

Vill du vara med i min supporterklubb P's Army och hjälpa mig att nå världstoppen? Under år 2017 kommer jag att ha utgifter på uppemot 250.000kr för resor och boende i samband med tävlingar och träningsläger, tävlingsavgifter och kvalkostnader, utrustning och träffar med sving- och fyscoach. Nedan följer olika sponsorpaket för både företag och privatpersoner som vill gå med i P's Army och delta i roliga och givande event med mig. Vill ni läsa mer om de olika eventen kan ni scrolla ner på sidan för att se vad som ingår och hur uppläggen kommer att se ut.

Tävling - Ellitric Cup, 10 Augusti

Nu kan du stötta mig genom att delta i en tävling på Botkyrka GK den 10:e augusti. Vi kommer att spela en unik sponsortävling vars format görs möjligt genom mitt täta samarbete med Symetra Tour spelaren, tillika min flickvän, Ellinor Haag. Tävlingen kommer att spelas i form av matchspel där ni i P's Army's möter Ellinors sponsorer. Det kommer att spelas två nervkittlande 9-hålsmatcher i formaten foursome och singel. Jag och Ellinor kommer att vara coacher och befinner oss på banan under hela dagen för att ge tips och råd.

Vi hoppas att detta ska bli ett årligt återkommande event som i år kommer att spelas på min vackra hemmaklubb, Botkyrka Golfklubb. Nästa år blir det Ellinors hemmaklubb, Sigtuna Golfklubb, som står för värdskapet. Självklart ingår greenfeen. Under tävlingen kommer spännande småtävlingar att erbjudas dem som vill utmana sig lite extra. Efter tävlingen korar vi det segrande laget och avslutar sedan dagen med att avnjuta en trevlig middag tillsammans. Vill du vara med och bärga pokalen i sommar? Tävlingen kommer att spelas den 10.e augusti. Dra med kompisgänget, din sambo, dina anställda eller ge en plats till en golftokig släkting. Anmäl dig idag då platserna är begränsade!

 

Pris: 1000kr (exkl.moms)

 
Företags- och Kompispaket Pris efter överenskommelse
Inte nog med att golf är kul och utmanande, det är dessutom alldeles utmärkt motion och ett perfekt sätt att hålla igång kroppen på. Så varför inte ge dina anställda en träningsdag med ett riktigt golfproffs ute i friska luften? 
Förutom glada och friska kollegor får ert företag dessutom en plats på min hemsida och ett erbjudande om att sätta er logotyp på mina tävlingskläder. 
Förslag på saker jag kan erbjuda ert företag är:
 
  • Träningsdag med era anställda
  • Spel på banan med era anställda
  • Marknadsföring genom att sätta er logo på mina tävlingskläder eller min utrustning
  • Närvara vid era företagsevent
Ert företag kommer självklart att hamna i 1:a femman på min sponsorsida då ni skulle ha en betydande del i min satsning.
Självklart kan jag även erbjuda detta paket till ett gäng vänner som är intresserade av att spela en runda eller nöta en dag på övningsområdet. 

 

 


 

Kontakt

Patric Sundlöf

Sweden#: +46707535499
US#: +18593141625

© 2015 All rights reserved.

Skapa en hemsida gratisWebnode